Recent adaugate

Crescatoria de Gaste

Crescatoria de Gaste

Pretul nostru: 29.00 Lei (RON)
ALTOIREA, pe intelesul tuturor

ALTOIREA, pe intelesul tuturor

Pretul nostru: 23.50 Lei (RON)
Super REDUCERE - Pachet 3 Carti pt. Admiterea in Avocatura / Magistratura

Super REDUCERE - Pachet 3 Carti pt. Admiterea in Avocatura / Magistratura

Pret intreg: 359.00 Lei (RON)
Pretul nostru: 179.50 Lei (RON)
Reducere: 179.50 Lei (RON) (50.00%)
Teste Grila – Drept civil. Drept procesual civil. Drept penal. Procedura penala | 2015

Teste Grila – Drept civil. Drept procesual civil. Drept penal. Procedura penala | 2015

Pret intreg: 110.00 Lei (RON)
Pretul nostru: 99.00 Lei (RON)
Reducere: 11.00 Lei (RON) (10.00%)

Google+

Dr. ing. Ioana Tudor | Pachet 6 CARTI despre CIUPERCI

  

  • Code: Pachet-carti-pret-promotional-6 carti ciuperci
  • Producator: Editura GRAMEN
  • Rating: Rating: 10
Recomanda unui prieten Adauga parerea ta Adauga in lista de dorinte Adauga spre comparare
Descriere

Editura Gramen impreuna cu Editura Nomina Lex reunesc in cadrul acestui pachet promotional 6 carti scrise de singurul specialist roman in domeniu - Dr. ing. Ioana Tudor - ce contin o baza de documentare utila acelora care vor sa porneasca o afacere in domeniul ciupercilor dar si acelora care desfasoara deja activitati in acest domeniu.

 

Comandand acest pachet veti primi acum la un pret promotional urmatoarele lucrari in format tiparit:

 

1. Miceliul de ciuperci. Ghid de producere a miceliului in sistem intensiv si clasic, Autor: Dr. ing. Ioana Tudor - Editura Gramen, Bucuresti, 2012 (Pret de coperta: 39 Lei);

 

2. Cultura ciupercilor pentru incepatori, Autor: Dr. ing. Ioana Tudor - Editura Nomina Lex, Bucuresti, 2010 (Pret de coperta: 23 Lei);

 

3. Cultura ciupercilor Pleurotus, Autor: Dr. ing. Ioana Tudor - Editura Nomina Lex, Bucuresti, 2010 (Pret de coperta: 22 Lei);

 

4. Trufele - O afacere profitabila pe termen lung, Autor: Dr. ing. Ioana Tudor - Editura Nomina Lex, Bucuresti, 2010 (Pret de coperta: 20 Lei);

 

5. O noua afacere cu ciuperci: Cultura ciupercilor Shiitake - Lentinus Edodes sau Ciuperca logevitatii. Ghid practic pentru incepatori si avansati , Autor: Dr. ing. Ioana Tudor - Editura GRAMEN, 2014 (Pret de coperta: 45 Lei);

 

6. Reţete culinare şi conserve cu ciuperci, Autor: Dr. ing. Ioana Tudor - Editura Nomina Lex, Bucuresti, 2010 (Pret de coperta: 17 Lei).

Pretul nostru: 166.00 Lei (RON)
Cantitate:

 

Editura Gramen impreuna cu Editura Nomina Lex reunesc in cadrul acestui pachet promotional 6 carti scrise de singurul specialist roman in domeniu - Dr. ing. Ioana Tudor - ce contin o baza de documentare utila acelora care vor sa porneasca o afacere in domeniul ciupercilor dar si acelora care desfasoara deja activitati in acest domeniu.

 

Comandand acest pachet veti primi acum la un pret promotional  urmatoarele lucrari in format tiparit:

 

1. Miceliul de ciuperci. Ghid de producere a miceliului in sistem intensiv si clasic, Autor: Dr. ing. Ioana Tudor - Editura Gramen, Bucuresti, 2012 (Pret de coperta: 39 Lei)

 

2. Cultura ciupercilor pentru incepatori, Autor: Dr. ing. Ioana Tudor - Editura Nomina Lex, Bucuresti, 2010 (Pret de coperta: 23 Lei)

 

3. Cultura ciupercilor Pleurotus, Autor: Dr. ing. Ioana Tudor - Editura Nomina Lex, Bucuresti, 2010 (Pret de coperta: 22 Lei)

 

4. Trufele - O afacere profitabila pe termen lung, Autor: Dr. ing. Ioana Tudor - Editura Nomina Lex, Bucuresti, 2010 (Pret de coperta: 20 Lei)

 

 
5. O noua afacere cu ciuperci: Cultura ciupercilor Shiitake - Lentinus Edodes sau Ciuperca logevitatii. Ghid practic pentru incepatori si avansati , Autor: Dr. ing. Ioana Tudor - Editura GRAMEN, 2014 (Pret de coperta: 45 Lei);

 

 

6. Reţete culinare şi conserve cu ciuperci, Autor: Dr. ing. Ioana Tudor - Editura Nomina Lex, Bucuresti, 2010 (Pret de coperta: 17 Lei).

 

 

 

Articole despre cultivarea ciupercilor:

1. De 6 ani cultiva ciuperci Pleurotus in curte, www.afaceriagricole.ro

 

<< „În urmă cu şase ani, am citit un articol despre ciupercile Pleurotus. Atunci am aflat de faptul că acestea conţin foarte multe proteine şi că pot înlocui cu succes carnea, fiind foarte gustoase“, explică femeia. Augusta Mureşan şi-a procurat, din curiozitate, cărţi de specialitate, care tratau în detaliu modul de cultivare a acestor ciuperci.

„Nu este greu să le cultivi. Dacă ai deprins tehnica, totul merge ca pe roate“, arată clujeanca. „Miceliile le-am cumpărat, acum şase ani, din Iaşi. Practic, sporii ciupercilor se dezvoltă pe boabele de porumb sau de orz. Pe urmă, am asamblat singură ceea ce se numeşte compost – substratul pe care se dezvoltă Pleurotus, format din resturi vegetale, bogate în celuloză“, arată Augusta. >> Sursa: Cotidianul Adevarul 

2. De ce cultura ciupercilor este in topul celor mai profitabile afaceri ? - www.afaceriagricole.ro 

Randamentul exprimat in kilograme de ciuperci recoltate de pe un metru patrat, in cazul speciei Agaricus bisporus este, in functie de sistemul de cultura si de conditiile de microclimat asigurate, intre 15 si 30 de kilograme. Daca intr-un an se realizeaza doua sau patru-cinci cicluri de cultura, reiese un randament de 30-80 kg/mp/ an.

3. Aspecte generale privind cultura ciupercilor comestibile, www.afaceriagricole.ro

În România se cultivă cu preponderenţă două specii de ciuperci comestibile: Agaricus bisporus – ciuperca de bălegar sau de strat, albă, crem sau brună şi Pleurotus ostreatus - bureţii sau păstrăvii de fag.

4. Cultivarea ciupercilor Pleurotus in Romania, www.afaceriagricole.ro

Avand in vedere ca este o ciuperca rustica, privind microclimatul, ea poate fi cultivata cu bune rezultate si in sistem clasic cu investitii minime în 2-3 cicluri/an. Dintr-un kg de miceliu de calitate se pot insamanta 3-4 saci în greutate de 10 kg fiecare. Adaugand un aport de proteina la substrat, se pot obtine 3-4 kg ciuperci/sac pe un ciclu de productie de cca 40 zile. Un kg de miceliu costa cam cat un  kg de ciuperci Pleurotus. Si un alt calcul empiric ar fi urmatorul, dintr-un kg de paie uscate, obtineti 3 kg dupa pregatire si cca 1 kg ciuperci la recoltare.

 

Emisiuni despre cultivarea ciupercilor:

1. Afacere cu ciuperci Pleurotus (Pastrav de fag), www.youtube.com

 

 

 

 

2. Cultura ciupercilor Pleurotus pe butuci de lemn, www.youtube.com

 

 

3. Culegerea ciupercilor, o afacere de sezon, Romania TV

 

Numele autorului/lor: Dr. ing. Ioana Tudor
Editura: Nomina Lex & Gramen
Data aparitiei: 2010-2012
Formatul de livrare: Carti tiparite

by Alexandra, 12 Sep 2012

Am cumparat cateva carti scrise de aceeasi autoare si sunt extrem de multumita pentru ca dupa cateva incercari esuate am reusit sa cultiv ciuperci champignon chiar in garaj. Le recomand cu caldura si altora, poti invata cateva secrete privind cultivarea, conservarea ciupercilor etc.

Newsletter

Enter your email to subscribe to Newsletter:

Cosul de cumparaturi

In acest moment, COSUL DE CUMPARATURI este gol !

Moneda

Recent vizualizate

Bestsellers

Comentariile Codului civil. Posesia. Uzucapiunea

Comentariile Codului civil. Posesia. Uzucapiunea

Pretul nostru: 53.00 Lei (RON)
Tratat de crestere a bovinelor. Volumul 1

Tratat de crestere a bovinelor. Volumul 1

Pretul nostru: 80.00 Lei (RON)
Drept Procesual Civil. Sinteze pentru pregatirea examenelor de admitere si definitivare in profesia de avocat

Drept Procesual Civil. Sinteze pentru pregatirea examenelor de admitere si definitivare in profesia de avocat

Pret intreg: 130.00 Lei (RON)
Pretul nostru: 78.00 Lei (RON)
Reducere: 52.00 Lei (RON) (40.00%)

eXTReMe Tracker