Recent adaugate

Crescatoria de Gaste

Crescatoria de Gaste

Pretul nostru: 29.00 Lei (RON)
ALTOIREA, pe intelesul tuturor

ALTOIREA, pe intelesul tuturor

Pretul nostru: 23.50 Lei (RON)
Super REDUCERE - Pachet 3 Carti pt. Admiterea in Avocatura / Magistratura

Super REDUCERE - Pachet 3 Carti pt. Admiterea in Avocatura / Magistratura

Pret intreg: 359.00 Lei (RON)
Pretul nostru: 179.50 Lei (RON)
Reducere: 179.50 Lei (RON) (50.00%)
Teste Grila – Drept civil. Drept procesual civil. Drept penal. Procedura penala | 2015

Teste Grila – Drept civil. Drept procesual civil. Drept penal. Procedura penala | 2015

Pret intreg: 110.00 Lei (RON)
Pretul nostru: 99.00 Lei (RON)
Reducere: 11.00 Lei (RON) (10.00%)

Google+

Termeni & Conditii

Site-ul www.librariejuridica.ro este dezvoltat si administrat de S.C. info-consulting agency s.r.l., Cod fiscal: 16440121, inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul J40/8111/2004 cu sediul in Bld. Timişoara nr. 19, Bl. C6, Sc. B., Parter, Ap. 38, Sector 6 Bucureşti.
S.C. Info-Consulting Agency SRL este operator de date personale inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 18868.
 
CONTACT:
(Fax) - Tel: 021.41.34.027
(Vodafone) 0723.845.248
(Orange) 0745.757.098
(Cosmote) 0761.694.248
 
 
           
 
TERMENI SI CONDITII DE COLABORARE

 
§ 1. Acceptarea condiţiilor
Serviciile oferite de către site-ul www.librariejuridica.ro – proprietate a SC INFO-CONSULTING AGENCY SRL – sunt destinate numai persoanelor care sunt de acord şi vor respecta cu stricteţe termenii şi condiţiile de colaborare şi legislaţia privind drepturile de autor.
Utilizatorul va avea acces in orice moment la Termenii si conditiile de colaborare, atat timp cat serverul de Web Hosting functioneaza la parametrii normali.
 
§ 2. Descrierea serviciilor oferite
Site-ul www.librariejuridica.ro   prezintă o oferta bogată de lucrări de specialitate - cărţi, atât în format tipărit, cât şi electronic (ebook) editate, pe de o parte, de grupul nostru editorial, iar pe de altă parte de editurile partenere.
Orice produs asupra căruia intraţi in posesie prin intermediul acestui site se va folosi in exclusivitate pentru uzul propriu. Este interzisa cumpărarea in scop de revânzare fara acordul scris al SC INFO-CONSULTING AGENCY SRL.
Toate produsele din oferta noastră sunt protejate de Legea nr. 8/1996, lege privind dreptul de autor si drepturile conexe, si, prin urmare, este interzisa folosirea acestora fara drept sau fara respectarea legislatiei in vigoare.
Drepturile de autor aparţin fie societăţii noastre (pentru cărţile editate de noi), fie editurilor partenere.
Conform legislaţiei privind dreptul de autor, este interzis plagiatul. Nicio lucrare sau părţi din lucrare nu poate fi copiată, reprodusă, arhivată sau transmisă sub nicio formă (aici este inclusă şi transmiterea prin afişarea pe INTERNET) şi prin niciun fel de mijloace mecanice sau electronice fără acordul scris al deţinătorilor drepturilor de autor.
 
§ 3. Limitări de ordin tehnic
Echipa www.librariejuridica.ro   nu îşi asumă nicio responsabilitate faţă de unele informaţii neactualizate care pot apărea pe site-ul nostru. De asemenea, www.lucrari.ro nu îşi asuma nicio responsabilitate în situaţiile în care serviciile oferite nu pot fi accesate de către utilizatori din orice motive de natură tehnică sau comercială şi indiferent de perioadă.
 
§ 4. Respectarea drepturilor de autor (Copyright)
Toate produsele oferite de www.librariejuridica.ro   beneficiază de protecţie juridică în baza Legii nr. 8/1996 - legea dreptului de autor. Drepturile de autor aparţin fie Societăţii Info-Consulting Agency SRL, fie angajaţilor societăţii, fie editurilor sau persoanelor cu care colaborăm. Prin urmare folosirea oricăror lucrări de specialitate (cărţi tipărite, ebooks etc.) este îngăduită numai cu specificarea sursei de documentare, inclusiv, acolo unde este nevoie, specificarea numelui autorului, titlului publicaţiei, editurii, oraşului in care a aparut lucrarea si anul publicarii.
 
Producătorul/Furnizorul (SC INFO-CONSULTING AGENCY SRL): nu este răspunzător de modul/scopul în care clientul foloseşte lucrările (cărţi tipărite, ebook, monografii juridice, studii sau alte materiale documentare) prezentate pe site-ul www.librariejuridica.ro  
 
 
-          art. 1387: încălcarea drepturilor recunoscute şi protejate prin lege atrage răspunderea civilă, contravenţională sau penală, după caz, potrivit legii;
-          art. 139 alin. 1: titularii drepturilor recunoscute şi protejate prin lege pot solicita instanţelor de judecată sau altor organisme competente, după caz, recunoaşterea drepturilor lor şi constatarea încălcării acestora şi pot pretinde acordarea de despăgubiri pentru repararea prejudiciului cauzat;
-          art. 141: constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 5 ani sau cu amendă de la 25.000.000 lei la 500.000.000 lei fapta persoanei care îşi însuşeşte, fără drept, calitatea de autor al unei opere sau fapta persoanei care aduce la cunoştinţă publică o operă sub un alt nume decât acela decis de autor.  
 
Despre Dreptul de autor
 
În prezent, instituţia "dreptului de autor" este reglementată în sistemul nostru de drept, în principal, prin Legea nr. 8/1996, care se ocupă de protecţia operelor literare, artistice şi ştiinţifice şi a creatorilor acestor opere.
Asa cum se arata in literatura de specialitate, prin institutia juridica a dreptului de autor se intelege ansamblul normelor juridice care reglementează relatiile sociale care se nasc din crearea, publicarea si valorificarea operelor literare, artistice sau stiintifice [Stanciu D. Carpenaru, "Drept civil. Drepturile de creatie intelectuala", Universitatea Bucuresti, 1971, p. 7].
Potrivit art. 7 din Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, beneficiaza de protectia legii: "operele originale de creatie intelectuala in domeniul literar, artistic sau stiintific, oricare ar fi modalitatea de creatie, modul sau forma concreta de exprimare, cum sunt:
a. scrierile literare si publicistice, conferintele, predicile, pledoariile, prelegerile si orice alte opere scrise sau orale, precum si programele pentru calculator;
b. operele stiintifice, scrise sau orale, cum ar fi: comunicarile, studiile, cursurile universitare, manualele scolare, proiectele si documentatiile stiintifice;
c. compozitiile muzicale cu sau fara text;
d. operele dramatice, dramatico-muzicale, operele coregrafice si pantomimele;
e. operele cinematografice, precum si orice alte opere audiovizuale;
f. operele fotografice, precum si orice alte opere exprimate printr-un procedeu analog fotografiei;
g. operele de arta plastica, cum ar fi: operele de sculptura, pictura, grafica, gravura, litografie, arta monumentala, scenografie, tapiserie, ceramica, plastica sticlei si a metalului, precum si operele de arta aplicata produselor destinate unei utilizari practice;
h. operele de arhitectura, inclusiv plansele, machetele si lucrarile grafice ce formeaza proiectele de arhitectura;
i. lucrarile plastice, hartiile si desenele din domeniul topografiei, geografiei si stiintei in general."
 
Potrivit dispoziţiilor art. 8 din aceeaşi lege, sunt protejate de asemenea, fără a prejudicia drepturile autorilor operelor originale, "operele derivate care au fost create plecand de la una sau mai multe opere preexistente, si anume:
a. traducerile, adaptarile, adnotarile, lucrarile documentare, aranjamentele muzicale si orice alte transformari a unei opere literare, artistice sau stiintifice care reprezinta o munca intelectuala de creatie;
b. culegerile de opere literare, artistice sau stiintifice, cum ar fi: enciclopediile si antologiile, colectiile sau compilatiile de materiale sau date, protejate ori nu, inclusiv bazele de date, care, prin alegerea sau dispunerea materialului, constituie creatii intelectuale.
Operele originale sau derivate enumerate la art. 7, lit. a-i si art.8, lit. a-b din Legea nr. 8/1996 au numai un caracter orientativ, protecţia putându-se extinde si asupra altor expresii ale creatiei intelectuale.
 
§ 5. Modificarea termenilor şi condiţiilor
www.librariejuridica.ro  , prin intermediul SC Info-Consulting Agency SRL, ca deţinătoare a site-ului, îşi rezervă dreptul de a impune clienţilor sau utilizatorilor, în orice moment, noi reguli de utilizare pentru oricare dintre serviciile oferite, şi, de asemenea, modificarea Termenilor şi condiţiilor de colaborare şi modificarea tarifelor practicate, fără o notificare prealabilă.
 
§ 6. Restricţii de utilizare
SC Info-Consulting Agency SRL isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor catre orice utilizator care a incalcat termenii de colaborare.
 
§ 7. Legături externe (Link-uri către alte pagini web)
www.librariejuridica.ro   nu isi asuma nici o responsabilitate privitor la calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi (link-uri) de pe site-ul nostru, legaturi de natura comerciala sau publicitara.
 
§ 8. Exonerări de răspundere
Produsele sunt prezentate detaliat şi cât se poate de complet pe site-ul nostru (conform informaţiilor oferite de producător) şi de aceea nu ne facem răspunzători pentru conţinutul lucrărilor de specialitate prezentate sau dacă produsele cumpărate nu sunt conform aşteptărilor dvs.
Echipa noastră este obligata, la solicitarea clientului, sa faca o prezentare generica a lucrării solicitate, decizia de cumpărare aparţinând în exclusivitate clientului.
Nu toate lucrările sunt pe stoc la un moment dat! Prin urmare, după ce s-a transmis utilizatorului, prin orice mijloace de comunicare, că un anumit produs nu se află în stoc, nu ne mai asumăm nici o responsabilitate referitor la întârzierea onorării comenzilor.
www.librariejuridica.ro   îşi rezervă, de asemenea, dreptul de a retrage din oferta curenta acele lucrari care nu mai consideram ca sunt utile clientilor nostri si orice decizie in acest sens ne apartine in exclusivitate.
 
§ 9. Securitatea datelor personale
Datele personale ale utilizatorilor vor fi folosite de catre www.librariejuridica.ro   numai in scopul declarat al acestui site – onorarea comenzilor şi înştiinţarea utilizatorilor site-ului cu privire la noile apariţii editoriale sau diverse buletine informative în legătură cu activitatea noastră.
SC INFO-CONSULTING AGENCY SRL se obligă să nu facă publice în niciun fel sau să vândă baza/bazele cu datele personale ale clientilor si utilizatorilor.
 
§ 10. Greşeli de tipărire
Echipa www.librariejuridica.ro   si membrii sai nu-si asuma responsabilitatea pentru eventualele greseli de tehnoredactare / tiparire care pot aparea pe site datorită unei erori umane sau tehnice.
 
§ 11. Termenul de livrare / onorare a comenzilor
Pentru produsele care se află în stoc, termenul de livrare variază între 2 şi 7 zile, în funcţie de modalitatea de expediţie aleasă de utilizator.
Pentru produsele care nu se află în stocul nostru, termenul de livrare poate ajunge până la 14 zile lucrătoare. Termenul variază în funcţie de cât de repede vom primi, la rândul nostru, comanda de la furnizor / producător.
Produsele deteriorate datorită transportului se înlocuiesc, fără nici un fel de cost suplimentar din partea clientului.
Returnarea produselor în termenul legal se poate face doar în ambalajul originar şi fără a prezenta deteriorări.
 
§ 12. Termenele de plată
În funcţie de modalitatea de expediere aleasă de cumpărător, plata se poate face fie la agentul curier care efectuează livrarea, fie la oficiul postal de unde ridicati coletul, fie direct la sediul firmei, fie în contul firmei. NU EFECTUAŢI NICIUN FEL DE PLĂŢI ÎN AVANS FĂRĂ SĂ AVEŢI CONFIRMAREA NOASTRĂ CĂ PRODUSELE SE AFLĂ ÎN STOC!
 
§ 13. Dispute şi conflicte
Orice conflict apărut intre SC INFO-CONSULTING AGENCY SRL si clientii sai se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se va apela la un mediator, pentru rezolvarea cât mai urgentă a conflictului.
În cazul în care nici pe calea medierii nu se ajunge la o rezolvare, se vor aplica prevederile legale în vigoare în acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor judecătoreşti de la sediul SC INFO-CONSULTING AGENCY SRL, respectiv Judecătoria Sect. 6 Bucureşti şi instanţele superioare din mun. Bucureşti. 

Newsletter

Enter your email to subscribe to Newsletter:

Cosul de cumparaturi

In acest moment, COSUL DE CUMPARATURI este gol !

Moneda

Bestsellers

Drept Civil. Sinteze pentru Pregatirea Examenelor de Admitere si Definitivare in Profesia de Avocat

Drept Civil. Sinteze pentru Pregatirea Examenelor de Admitere si Definitivare in Profesia de Avocat

Pret intreg: 140.00 Lei (RON)
Pretul nostru: 70.00 Lei (RON)
Reducere: 70.00 Lei (RON) (50.00%)
Crescatoria de Gaste

Crescatoria de Gaste

Pretul nostru: 29.00 Lei (RON)
Super REDUCERE - Pachet 3 Carti pt. Admiterea in Avocatura / Magistratura

Super REDUCERE - Pachet 3 Carti pt. Admiterea in Avocatura / Magistratura

Pret intreg: 359.00 Lei (RON)
Pretul nostru: 179.50 Lei (RON)
Reducere: 179.50 Lei (RON) (50.00%)
Tratat de Hipologie

Tratat de Hipologie

Pretul nostru: 80.00 Lei (RON)

eXTReMe Tracker