Recent adaugate

Crescatoria de Gaste

Crescatoria de Gaste

Pretul nostru: 29.00 Lei (RON)
ALTOIREA, pe intelesul tuturor

ALTOIREA, pe intelesul tuturor

Pretul nostru: 23.50 Lei (RON)
Super REDUCERE - Pachet 3 Carti pt. Admiterea in Avocatura / Magistratura

Super REDUCERE - Pachet 3 Carti pt. Admiterea in Avocatura / Magistratura

Pret intreg: 359.00 Lei (RON)
Pretul nostru: 179.50 Lei (RON)
Reducere: 179.50 Lei (RON) (50.00%)
Teste Grila – Drept civil. Drept procesual civil. Drept penal. Procedura penala | 2015

Teste Grila – Drept civil. Drept procesual civil. Drept penal. Procedura penala | 2015

Pret intreg: 110.00 Lei (RON)
Pretul nostru: 99.00 Lei (RON)
Reducere: 11.00 Lei (RON) (10.00%)

Google+

Dictionar de drept al muncii

  

Recomanda unui prieten Adauga parerea ta Adauga in lista de dorinte Adauga spre comparare
Descriere

Prin lucrarea de fata, intitulata cat se poate de sugestiv, "Dictonar de drept al muncii", autorul defineste atat termenii specifici pe care îi întâlnim în legislaţia muncii (atat legislatia internata cat si legislatia internationala in domeniu - precum unii termenii intalniti in conventiile Organizatiei Internationale a Muncii, dar mai ales legislatia sociala la nivelul Uniunii Europe), cat si notiuni pe care nu le intalnim definite in actele normative in vigoare.
 
In partea finala sunt expuse si liste cu principalele acte normative in vigoare (legislatie interna, norme OIM, directive europene).
 
Lucrarea se recomanda atat specilistilor in dreptul muncii si in drept social, dar mai ales studentilor la drept si administratie publica.

Pretul nostru: 45.00 Lei (RON)
Cantitate:

DEMO

ACCIDENT DE MUNCĂ, vătămare violentă a organismului, precum şi intoxicaţia acută profesională, care au loc în timpul procesului de muncă sau în îndeplinirea îndatoririlor de serviciu şi care provoacă incapacitate temporară de muncă de cel puţin 3 zile calendaristice, invaliditate ori deces [art. 5 lit. g) din Legea nr. 319/2006 a securităţii şi sănătăţii în muncă]. Sunt a. de m. şi acele accidente enumerate exhaustiv de art. 30 alin. (1) lit. a)-r) din această lege; este o enumerare extinsă care cuprinde, practic, toate situaţiile care se pot produce în timpul executării obligaţiilor de serviciu sau în legătură cu munca. Dacă a. de m. are loc în timpul deplasării la sau de la locul de muncă, această deplasare trebuie să se facă fără abateri nejustificate de la traseul normal, iar transportul să aibă loc în condiţiile prevăzute de reglementările de securitate şi sănătate în muncă sau de circulaţie în vigoare. În raport cu urmările produse şi cu numărul celor accidentaţi, a. de m.se clasifică în: a. de m. care produc incapacitate temporară de muncă de cel puţin 3 zile calendaristice; a. de m. care produc invaliditate; a. de m. mortale; a. de m. colective, când sunt accidentate cel puţin 3 persoane în acelaşi timp şi din aceeaşi cauză. Comunicarea a. de m. trebuie să se facă de îndată angajatorului de către conducătorul locului de muncă sau de către orice altă persoană care are cunoştinţă de producerea accidentului respectiv. După cercetarea a. de m. – realizată în funcţie de gravitatea sa de către angajator sau de I.T.M. – se întocmeşte un proces-verbal. Înregistrarea a. de m. de către angajator se face pe baza acestui proces-verbal. După acest moment, a. de m. se raportează de către angajator I.T.M. Regula o constituie înregistrarea a. de m. la angajatorul la care s-a produs accidentul respectiv. (I.T.Ş.) 
Titlul cartii: Dictionar de drept al muncii
Numele autorului/lor: Ion Traian Stefanescu
Editura: Universul Juridic
Data aparitiei: 2014
ISBN: 978-606-673-455-4
Pret intreg (Pretul de coperta afisat de producator): 45
Formatul de livrare: Carte tiparita

by Administrator Librarie, 31 Oct 2014

Accepţiunea dreptului muncii avută în vedere în Dicţionar este cea clasică, respectiv având ca obiect contractele individuale şi colective de muncă şi raporturile juridice conexe lor. Altfel spus, dreptul muncii – stricto sensu. În măsura necesară au fost cuprinşi şi o serie de termeni limitrofi care aparţin altor ramuri de drept.

Newsletter

Enter your email to subscribe to Newsletter:

Cosul de cumparaturi

In acest moment, COSUL DE CUMPARATURI este gol !

Moneda

Recent vizualizate

Dictionar de drept al muncii

Dictionar de drept al muncii

Pretul nostru: 45.00 Lei (RON)

Bestsellers

Drept Civil. Sinteze pentru Pregatirea Examenelor de Admitere si Definitivare in Profesia de Avocat

Drept Civil. Sinteze pentru Pregatirea Examenelor de Admitere si Definitivare in Profesia de Avocat

Pret intreg: 140.00 Lei (RON)
Pretul nostru: 70.00 Lei (RON)
Reducere: 70.00 Lei (RON) (50.00%)
Crescatoria de Gaste

Crescatoria de Gaste

Pretul nostru: 29.00 Lei (RON)

eXTReMe Tracker