Recent adaugate

Crescatoria de Gaste

Crescatoria de Gaste

Pretul nostru: 29.00 Lei (RON)
ALTOIREA, pe intelesul tuturor

ALTOIREA, pe intelesul tuturor

Pretul nostru: 23.50 Lei (RON)
Super REDUCERE - Pachet 3 Carti pt. Admiterea in Avocatura / Magistratura

Super REDUCERE - Pachet 3 Carti pt. Admiterea in Avocatura / Magistratura

Pret intreg: 359.00 Lei (RON)
Pretul nostru: 179.50 Lei (RON)
Reducere: 179.50 Lei (RON) (50.00%)
Teste Grila – Drept civil. Drept procesual civil. Drept penal. Procedura penala | 2015

Teste Grila – Drept civil. Drept procesual civil. Drept penal. Procedura penala | 2015

Pret intreg: 110.00 Lei (RON)
Pretul nostru: 99.00 Lei (RON)
Reducere: 11.00 Lei (RON) (10.00%)

Google+

Masa rotunda, Miercuri, 13 martie 2013: Efectele informarii obligatorii prevazute de Noul Cod de procedura civila - la o luna de la intrarea în vigoare - 13.03.2013

Date: 2013-03-12

 

Masa rotundă
 
„Efectele informării obligatorii prevăzute de noul cod de procedură civilă - la o lună de la intrarea în vigoare”
 
 
 
Universitatea Creştină „Dimitrie Cantemir” vă invită miercuri 13 martie 2013 la masa rotundă despre mediere organizată de Masteratul de Integrare şi Afaceri Europene împreună cu Masteratul de Mediere cu denumirea „Efectele informării obligatorii prevăzute de noul cod de procedură civilă”, la care vor fi invitaţi specialişti recunoscuţi din domeniul medierii şi al dreptului, precum şi personalităţi publice implicate în promovarea medierii în România, avândul ca moderator pe domnul conf. univ. dr. Dragos RĂDULESCU (mediator).
 
 
Masa rotundă va avea loc la ora 18,00 la Universitatea Creştină „Dimitrie Cantemir”cu sediul în Bucureşti, Splaiul Unirii nr.176, sector 4, intrarea D1, parter, sala 39.
 
 
Printre invitaţi se vor regăsi personalităţi marcante ale lumii medierii, printre care: doamna Fănuţa LIŞMAN (mediator), care va vorbi despre percepţia mediatorilor asupra schimbărilor aduse de informarea obligatorie, precum şi domnul judecător Cristi DĂNILEŢ şi doamna lector univ. dr. Daniela CIOCHINĂ (membru al CSM).
 
 
Alături de noi se va afla şi domnul Tudor Vasile MAFTEI GOLOPENŢIA (mediator) care va prefaţa atelierul de lucru „Etre Mediateur” condus de doamna Gabrielle PLANÈS, preşedintă a Association Nationale des Médiateurs, personalitate în domeniul medierii, cu peste 300 de medieri în portofoliul personal. Atelierul, care se va desfăşura în zilele de 14, 15 și 16 martie 2013, va beneficia de traducere în limba română, iar participantii vor primi diplomă internaţională emisă de către "Association Nationale des Mediateurs", recunoscută de "L'Institut de la mediation dans l'espace francophone", cea mai mare asociaţie internaţională de mediatori care aparţin spaţiului francofon, dar şi reprezentanţi ai Revistei on-line www.ClubMediatori.ro, care vor anunţa rezultatul tragerii la sorţi pentru un loc al atelierul de lucru „Etre Mediateur”, pentru mediatorii înscrişi în concursul „Câştigă-ţi locul la ”Etre Mediateur”!, organizat de revistă, în colaborare cu Asociaţia Europeană a Mediatorilor.
 
 
Deoarece este o dezbatere interactivă, sunt aşteptaţi toţi mediatorii care doresc să prezinte modul în care activitatea lor a fost influenţată de informarea obligatorie despre mediere şi avantajele medierii.
 
 
Agenda mesei rotunde (disponibilă pe www.mediereaturistica.ro) cuprinde:
 
 
 
 
ora 17,45-18,00 înregistrarea participanţilor
 
 
ora 18,00-18,15 deschiderea lucrărilor şi prezentarea invitaţilor
 
 
ora 18,15-19,15 prezentarea de către invitaţi a punctelor de vedere cu privire la mediere
 
 
ora 19,15-20,00 discuţii libere
 
 
ora 20,00 închiderea lucrărilor.
 
 
 
 
Nu se percepe taxă de participare şi nici nu este necesară confirmarea participării pentru persoanele interesate.
 
 
Partener media: www.juridice.ro
 
 
 
 
alături de www.romanianarbitration.ro, www.clubmediatori.ro, www.studiijuridice.ro, www.infolegal.ro, www.romaniajuridica.ro, www.librariejuridica.ro.
 
 
Pentru detalii suplimentare legate de seria de mese rotunde despre mediere, realizate în cadrul Masteratului de Integrare şi Afaceri Europene, puteţi lua legătura cu conf. univ. dr. Dragos Rădulescu (mediator) 0722834593, dmradulescu@yahoo.com, www.mediereaturistica.ro
 
http://www.juridice.ro/247359/efectele-informarii-obligatorii-prevazute-de-noul-cod-de-procedura-civila-la-o-luna-de-la-intrarea-in-vigoare-bucuresti-13-martie-2013.html
 
http://www.romanianarbitration.ro/?p=570
 

Newsletter

Enter your email to subscribe to Newsletter:

Cosul de cumparaturi

In acest moment, COSUL DE CUMPARATURI este gol !

Moneda

Bestsellers

Tratat de crestere a bovinelor. Volumul 1

Tratat de crestere a bovinelor. Volumul 1

Pretul nostru: 80.00 Lei (RON)
Cresterea Crapului - Carte din Colectia Ferma

Cresterea Crapului - Carte din Colectia Ferma

Pretul nostru: 39.00 Lei (RON)

eXTReMe Tracker